آشپزی ایرانی و طرز تهیه کوکوی مرغ مجلسی خوشمزه+جزئیات کامل و عکس

آشپزی ایرانی و طرز تهیه کوکوی مرغ مجلسی خوشمزه+جزئیات کامل و عکس

کوکو بادمجان سرخ شده

در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم در مورد آشپزی ایرانی و طرز تهیه کوکوی مرغ مجلسی خوشمزه+جزئیات کامل و عکس صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و با دادن نظرات ما در بهبود کیفیت سایت یاری نمایید.

 

مواد لازم برای تهیه کوکوی

مرغ سینه مرغ یک عدد تخم مرغ ۴ عدد پیاز ۲ عدد زردچوبه به میزان لازم نمک به میزان لازم زعفران به دلخواه

طرز تهیه کوکوی مرغ

در ابتدای آشپزی شما سینه مرغ را همراه با مقدار آبی که در اختیار دارید و پس از آن یک عدد پیاز همراه با مقداری نمک زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب قرار داده و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهید تا سینه مرغ کاملاً پخته شود بعد از اینکه سینه مرغ آماده شد

آن را از روی اجاق برداشته و اجازه می دهیم تا مرغ کاملا سرد شود ، در مرحله بعد و پس از اینکه مرغ سرد شد آن را ریش ریش کرده و پیازی را که در اختیار دارید به صورت نگینی خرد کرده و همراه با مقداری روغن مایع درون تابه ریخته و پیازها را سرخ کرده و به مرغ اضافه میکنیم

در مرحله بعد تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه شکسته و خوب هم میزنیم حالا این تخم مرغ را به مواد کوکو مرغ که از قبل ریش ریش نموده‌ایم اضافه می‌کنیم مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شود . حالا برای زیباتر شدن رنگ کوکو

زعفران دم کرده را می توانیم به مایه کوکو اضافه کنیم پس از انجام این کار یک تابه مناسب برای حجم این مایه کوکو برداشته بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم روغن را درون ظرف ریخته و سپس مایه کوکو را اضافه میکنیم در تابه را

برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه می بندیم تا کوکو سرخ شود پس از انجام این کار کوکو را برگردانده و طرف دیگر کوکو را سرخ می کنیم حالا کوکوی مرغ شما آماده سرو میباشد امیدواریم مورد پسند شما قرار گرفته باشد

طرز تهیه کوکوی مرغ

نوشته آشپزی ایرانی و طرز تهیه کوکوی مرغ مجلسی خوشمزه اولین بار در پالاما پدیدار شد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.